Gyártók

Gyermek Elektromos autó Mercedes CLA45 AMG DELUXE Engedélyezett 2 x 45 W-os motor, PDC és bőrülés

Gyermek Elektromos autó Mercedes CLA45 AMG DELUXE Engedélyezett 2 x 45 W-os motor, PDC és bőrülés


69 900,00 Ft‎ Áfával

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,

 Mercedes-CLA45 egy pillantással

Az eredeti licencelt, részletes replika Mercedes-CLA45 egy igazi ékszer minden ismerősnek. A gyártás a legmagasabb színvonalon történik, és meggyőződik a stabilitás és a funkcionalitás révén. Hagyja magát meggyőzni a tervezés és a teljesítmény.

Kényelmes és nagyvonalú bőrülés

A Mercedes CLA45 a 3 éves gyermekekért a fényűző társa az utóda számára. A nagy példához hasonlóan nagy figyelmet fordítottak a részletekre.

Park távolságvezérlés

A távolságvezérlés a rossz meglepetések ellen véd. Ha a gyermek túl közel van egy akadályhoz, a jármű automatikusan fékez, és így megvédi a véletlen ütközéseket és károkat.

Kényelmes és nagyvonalú bőrülés

A versenytársainkkal ellentétben a bőröndöt bőrülésekkel szállítjuk. A kényelmes bőrülést nagyvonalúan vágják, és a legmagasabb komfortot kínálják még hosszú utakon is. A biztonsági övek megbízható védelmet nyújtanak az utódaiknak még a vad vezetési manőverekben is.

Szervo kormány és állítható magasságú kormánykerék

A szervokormány és az állítható magasságú kormánykerék nagyobb kényelmet kínál. A járművet a kis versenyző igényeihez igazíthatja csak néhány egyszerű lépéssel, így nagyobb biztonságot nyújt.

2.4 Ghz távirányító

Félelem, hogy tegye a kis rakerét egy autóba? Ne aggódj! Az elülső és hátsó felfüggesztés vészleállító funkcióval, valamint a biztonsági övvel és az automatikus fékkel együtt biztosítja a biztonságot. A mellékelt 2,4 GHz-es távvezérlővel bármikor megállíthatja a daredevil vezetési manővereket, és elkerülheti a veszélyhelyzeteket a kezdetektől.

Megvilágított padló

Valódi élmény a LED-ekkel megvilágított alváz. Ez teszi a járművet abszolút szemet gyönyörködtetővé, és ösztönözni fogja utódait. Ezenkívül a kerékpántok is megvilágításra kerülnek, és a kép kerekei így ki vannak kapcsolva.

12V, 7AH 
akkumulátor

2x45 wattos 
motorok
Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft‎
Adó 0,00 Ft‎
Összesen 0,00 Ft‎

Az árak az Áfát tartalmazzák

Kosár Fizetés