Apple AirPods Pro White


Szín:Fehér
Termék típusa:Bluetooth fülhallgató
Kivitel:Hallójáratba illeszkedő (In-Ear)
Kompatibilitás:Iphone SE vagy újabb,
Jelátvitel:Vezeték nélküli
Zajcsökkentés:Igen
Beépített mikrofon:Igen

90.000 Ft

Csak a hangot érzed

A legapróbb részletekig átértelmeztük a kényelem fogalmát, és megteremtettük a hallójáratba illeszthető fülhallgatók új kategóriáját, ami személyre szabható, és különlegesen jó illeszkedésével segíti az aktív zajszűrést. Érezni fogod a zenét, de a fülhallgatót nem.

Zárd ki a külvilágot

Az AirPods Pro az egyetlen olyan hallójáratba illeszthető fülhallgató, amelynek aktív zajszűrő rendszere folyama­tosan alkalmazkodik a füled felépítéséhez és a hozzá idomuló fülharangok formájához. Így zárja ki a külső zajokat, hogy arra figyelhess, amit hallgatsz.

Ilyet még nem hallottál

Az adaptív hangszínszabályzás rendkívüli hangminőséget eredményez. Automatikusan a füled formájához hangolja a zenét, hogy az AirPods Pro kiegyensúlyozottan gazdag élményt nyújthasson.

Világra­szóló chip

Az aprócska AirPods Pro belsejében számos korszerű technológia talál egymásra. A System in Package (SiP) egytokos rendszer motorja a H1 chip, amely a teljes vezérlésről gondoskodik.

Vezeték­mentesen töltheted, egész nap hallgat­hatod

A vezeték nélküli töltőtokból utántöltve az AirPods Pro több mint 24 órán át képes működni. A tok a Qi szabványú töltőkkel kompatibilis.

Kategória: Címke:
Tömeg 1 kg