Apple Watch S7 GPS 45mm Red


Funkciók

Nyomon követett tevékenységek Légzés Pulzus Alvás Véroxigénszint mérés
Funkciók Esésészlelés
Szenzorok Iránytű Magasságmérő Barométer Giroszkóp Gyorsulásmérő SpO2 VO2max
Technológia Smart
Széria Apple Watch Series 7

161.000 Ft

Fricska a fizikának. Nem volt kis kihívás úgy megnövelni a kijelzőt, hogy az óra méretén mindez minél kevesebbet változtasson. Egy teljes műszaki áttervezéssel azonban sikerült 40%-kal kisebbre venni a peremeket, így a Series 6-hoz képest közel 20%-kal nagyobb felületet kaphatott a kijelző. Ugyanez a Series 3-hoz viszonyítva több mint 50%-ot jelent. Reméljük, ez a hír téged is feldob.

 

Mindig bekapcsolt Retina kijelző. Minden világosabb. A pontos időt, valamint a számlapodon megjelenő egyéb információkat és komplikációkat a csuklód felemelése vagy az óra megérintése nélkül is láthatod, hiszen a kijelzője sosem kapcsol ki. És mostantól zárt térben 70%-kal fényesebb, amikor leengedve tartod a kezed.

Egységesen letisztult.

Határtalanul dizájnos.

A fénytörés finom átmenet hatását kelti a széleken, szinte egybeolvasztva a tokot a kijelzővel.

Teret ad az ujjaidnak.
Mindent a szemnek. Mindent a kéznek.
A gombokat rendszerszinten alakítottuk át, hogy kiaknázhassák a nagyobb kijelző előnyeit. Így minden eddiginél könnyebben használhatod például a Számológép és a Stopperóra appokat.

Több időzítőt is beállíthatsz, hogy egyszerre sok mindent nyomon tudj követni. A nagyobb kijelzőn mindent egyszerűbb megjeleníteni és egy pillantással áttekinteni.

Bírja a strapát: A Series 7 minden idők leg­ellenállóbb Apple Watcha.

A mindig bekapcsolt Retina kijelző megnöveléséhez alapvető szerkezeti változtatásokra volt szükség.

 

Repedésálló

Az eddigi legerősebb óraüvegünk.

Porálló

IP6X tanúsítással.

Vízálló

Úszásálló, WR50-es vízállósági besorolással.

Minden órában csúcs­formában.

50%-kal vastagabb óraüveg. Az óraüveg a legmagasabb pontján több mint kétszer olyan vastag, mint az Apple Watch Series 6 üvege – ennek köszönhetően erősebb és tartósabb is.

Robusztus vonalak. Az óraüveget sík alappal terveztük újra. Az eredmény egy masszívabb forma, amely jobban ellenáll a repedésnek.

OLED-kijelző. Az érintésérzékelőt az OLED-panelre integráltuk, az alkatrészek egyesítésével pedig a kijelző vastagsága és a perem mérete is csökkent.

Kategória: Címke:
Tömeg 3 kg