Huawei FreeBuds Pro Silver


Fő jellemzők
Frekvencia átvitel
20 – 20000 Hz
Extrák
Zajszűrő, Puha gumi fülbetétek, 3 pár fülbetéttel, Beépített mikrofon, Beépített akkumulátor, Bluetooth-kapcsolat, Gyorstöltés, Kényelmes használat, Hang üzemmód, Hívásfogadás

45.000 Ft

Összehasonlítás

Szüntesd meg a zajokat kívülről-belülről

A hibrid aktív zajcsökkentő technológiát alkalmazva a befelé és kifelé néző mikrofonok érzékelik a fülön kívüli és a fülben lévő maradék zajt, majd a dinamikus meghajtók pontos zajcsökkentő jeleket generálnak. Akár 40 dB zajcsökkentő hatást érhetsz el, a HUAWEI FreeBuds Pro lehetővé teszi, hogy megtapasztald a nyugalmat és a tisztaságot.

Kényelmes Mód

Segít fókuszálni az olyan zajok csökkentésével, mint a lapozgatás, gépelés és a munkatársak csevegése, így könnyen koncentrálhatsz, akár a munkahelyeden, akár a könyvtárban vagy egy egyéb csendesebb környezetben szeretnéd a dolgodat végezni.

Általános Mód

Élvezd a magával ragadó zene vagy játék hangját a nyüzsgő utcákon, zsúfolt kávézókban, a környezeti zajok jelentős csökkenése által.

 

Hang Mód – Engedd, hogy átjárjon a még tisztább hangzás!

Nem kell levenni a fülhallgatót. Csak nyomd meg hosszan és válthatsz tudatosság módba és újra kapcsolatba léphetsz a környezeteddel. Az egyedülálló Voice Mode2 csökkenti a környezeti hangokat, hogy az emberi hangok kiemelkedjenek. Tehát nem hagyja ki a reptéri közvetítéseket vagy egy gyors beszélgetést a járókelőkkel.

Okosvezérlés érintéssel

A rendkívül szenzitív érzékelő pontosan reagál az igényeidre. Csúsztatással, megnyomásával vagy koppintással könnyedén növelheted vagy csökkentheted a hangerőt, fogadhatsz hívásokat vagy tovább kapcsolhatod a zenét. Intelligens interakciók, amelyek könnyen irányíthatók.

Élvezd a legjobb hangélményt hosszú ideig

Kikapcsolt zajszűrés esetén egyetlen töltéssel akár 7 órás és akár 30 órás hallgatás is lehetséges, amikor a töltőtokkal össze van kapcsolva a fülhallgató. . Használhatod az okostelefonodat vagy a tabletedet is a töltőtok fordított töltéséhez útközben.

Kategória: Címke:
Tömeg 1 kg