Huawei Y5P


5,45″ HD+ (1440×720) TFT LCD (IPS) kijelző
8 MP/ 5MP; Octa-Core (4 x 2 GHz + 4 x 1,5 GHz)
EMUI 10.1 (Android 10 alapú) Operációs rendszer

38.900 Ft

Figyelemre méltó FullView

Az 5,45″-os HD FullView kijelzővel1 a HUAWEI Y5p magával ragadó megtekintési élményt nyújt. A kompakt készüléktest ideális az egykezes működéshez, lehetővé téve, hogy kényelmesen kézben tartsd a készüléket, és még több csodát örökíts meg vele, illetve nézz vissza a széles kijelzőjén.

Huawei Honor Y5p

 

Lenyűgöző élénk színek

A HUAWEI Y5p 3 üde színben érkezik, elegáns, stílusos megjelenéséhez a színátmenetes megoldás kiválóan illik. Válaszd az éjfekete misztikus változatát, engedj a mentazöld frissítő energiájának vagy légy csak mindig klasszikus megjelenésű a kék verzióval. Tartsd mindig kézben a dolgokat a HUAWEI Y5p karcsú kialakításának és kényelmes fogásának köszönhetően.

A készülék színe: Fantom kék

 

Huawei Honor Y5p

 

Nagy tárhely

A HUAWEI Y5p 32 GB memóriát kínál és egy 3 nyílású kialakítást 2 nano SIM-kártya és egy SD-kártya (legfeljebb 512 GB)2 számára, így bőséges helyed lesz az alkalmazásokhoz, fényképekhez és videókhoz. Az összes szükséges anyagod egy okostelefonon tárolhatod, hogy készen állj a kalandokra.

Huawei Honor Y5p

Tartós szórakozás mindennapi feladatokhoz

A HUAWEI Y5p egy 3020 mAh (tipikus érték) nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi az akár 17 órás videófelvételek3 megtekintését, anélkül, hogy néhány óránként meg kellene szakítanod töltés miatt. Ez az intelligens energiatakarékos szolgáltatás tovább javítja az akkumulátor fogyasztásának hatékonyságát, így a napi feladatokat még magabiztosabban tudod kezelni.

Huawei Honor Y5p

 

Kategória: Címke:
Tömeg1 kg