SAMSUNG Galaxy Fit 3 bluetooth okoskarkötő rozéarany


Egyetlen feltöltéssel akár 13 napig is kitart. Könnyedén ül a csuklón, és több mint 100 edzést és napi tevékenységet követ, beleértve az alvást is. Zenét hallgathat, hívásokat ellenőrizhez és SMS-eket küldhet közvetlenül a csuklójáól – maradjon erős, kapcsolatban és könnyedén a pályán a Galaxy Fit3 segítségével.

32.900 Ft

Összehasonlítás

SAMSUNG Galaxy Fit 3

Egyetlen töltéssel akár 13 napra is feltölthető, vagy gyorsan, mindössze 30 perc alatt 65%-ra tölthető. Aggódjon kevesebbet az akkumulátor élettartama miatt, és koncentráljon inkább a mindennapi fitneszre.

A nagyméretű, 1,6 hüvelykes kijelző rengeteg helyet biztosít a Galaxy Fit3 készülékkel való interakcióhoz. Lásson, koppintson és húzzon könnyedén, hogy kevesebb idő alatt többet tehessen

Elegáns és könnyű kialakításával a Galaxy Fit3 kényelmesen illeszkedik az edzésrutinba. A vékony, mindössze 18,5 g-os alumíniumtest nem nehezíti el, és nem lesz útban az edzések során. Ráadásul az 5ATM és IP68 minősítésnek köszönhetően készen áll arra, hogy szembenézzen az esőcseppekkel vagy a porral. Nézzen ki edzésre készen, és maradjon fitt.

Fedezzen fel több mint 100 különböző gyakorlatot, amelyeket egyszerűen a Home gomb dupla megnyomásával követhet nyomon. Elfelejtette megnyomni a Start gombot? Ne aggódjon. A Galaxy Fit3 automatikusan felismeri és nyomon követi a népszerű edzéseket, beleértve a futást, az ellipszis tréninget, az evezőgépet és most már a medenceúszást is.

A vékony, könnyű Galaxy Fit3 szorosan a csuklójára simul, és egész éjszaka csendben figyeli alvási szokásait. Fedezze fel az alvásfázisok, a horkolás és a vér oxigénszintjének részleteit. Találja meg alváspontszámát, kapjon alvás-coachingot, és aludjon olyan jól, amilyet megérdemel

A Galaxy Fit3 segítségével nyomon követheti mindennapi egészségi állapotát, a napi aktivitástól a vér oxigénszintjéig. Nézze meg, hogyan teljesít, és hozzon egészségesebb döntéseket.

A Galaxy FIt3 megkérdezi, hogy szüksége van-e segítségre, amikor a beépített érzékelők, köztük a barométer segítségével esést észlel. Egyéb vészhelyzetekben a Home gombot 5-ször megnyomva értesítheti a vészhelyzeti kapcsolattartókat. Előre regisztrált orvosi információi megjelennek a zárolási képernyőn, amikor megérkezik a segítség.

Fényképezhet, zenét játszhat le, ellenőrizheti a bejövő hívásokat és válaszolhat az üzenetekre – mindezt közvetlenül a csuklójáról, szinkronizálva Galaxy okostelefonjával. Eltűnt a telefon? Kérje meg a Galaxy Fit3-at, hogy csörögjön a telefonjára, és segítsen megtalálni azt. Ráadásul biztonsági másolatot készíthet a Watchfaces-ről, az alkalmazásokról és egyebekről, hogy megőrizhesse kedvenc beállításait.

Cikkszám: G155038 Kategória: Címke:
Tömeg 2 kg