,

Evolveo FM


  • SIM-kártya konfiguráció: Dual SIM + memóriakártya
  • Hétköznapi nyomógombos telefon azoknak, akik az egyszerű és megbízható dolgokat szeretik
  • A(z) EVOLVEO EasyPhone FM, ezüst 2,3″ képátlójú TFT kijelzővel lett ellátva, melynek maximális felbontása 320 × 240
  • A hátsó (fő) kamera felbontása: 0,3 Mpx
  • MicroSD slot a memóriakártyához
  • Az SOS gombbal gyorsan segítséget hívhatsz
  • Bluetooth adatátvitel

20.900 Ft

Egyszerű kezelés és nagyméretű nyomógombok

Az EVOLVEO EasyPhone FM könnyen kezelhető, nagy nyomógombokkal ellátott telefon – az egyes kiválasztott funkciók külön gombokkal használhatók, a számok és betűk pedig könnyen leolvashatók a nagyméretű kijelzőről. A gombokat elválasztották egymástól ami megkönnyíti az SMS üzenetek és a telefonszámok beírását a telefonba. Gyorshívó funkció 8 kiemelt telefonszám részére. Az erős hangszóró biztosítja, hogy többé már ne késsen le semmilyen hívásról sem és a két SIM-kártyának köszönhetően Ön bárhol elérhető lesz.

Élvezze a beépített FM rádiót

A beépített FM rádió automatikus keresője és a hangfalból hallható minőségi hang komfortossá teszik a készülék használatát. A rádióhallgatáshoz nem szükséges fülhallgatót csatlakoztatnia a készülékhez, a telefonban egy beépített antenna található. A rádió bekapcsolása a telefon oldalán található önálló elhúzható gombbal történik. A rádió a telefon használatának hátterében is hallható, aminek köszönhetően a rádióműsort SMS írás-, képnézegetés-, vagy az integrált naptár használata közben is hallgathatja. Telefonáláskor vagy hívásfogadáskor a rádió automatikusan lehalkul és a hívás befejezése után ismét felerősödik.

SOS hívás és vészhelyzeti SMS üzenet

A telefon hátlapján SOS gomb található, amelynek megnyomásakor a készülék automatikusan felhívja az előzőleg beállított számokat és segélykérő SMS-eket küld. Az SOS hívás indításhoz és vészhelyzeti SMS üzenet küldéshez akár öt telefonszám is beállítható.

Kategóriák: , Címke:
Tömeg 1 kg
gyártók

Evolveo

szín

Spacegrey