SAMSUNG GALAXY BUDS FE bluetooth fülhallgató SZTEREO (v5.2, TWS, mikrofon, aktív zajszűrő, multipoint + töltőtok) SZÜRKE


A kiváló hangzás az ő asztala
A Galaxy Buds FE kompakt és ergonomikus kialakításának köszönhetően rendkívüli hallgatási élményt nyújt számodra. Zárd ki a nemkívánatos zajokat az Aktív zajszűréssel, szabd személyre az illeszkedését a különböző fülharangokkal, és szinkronizáld zökkenőmentesen a Samsung Galaxy készülékeiddel. Tapasztald meg a kiváló hangzást, amely valóban rád van szabva!

48.900 Ft

Összehasonlítás

Kapcsold ki a világot a nagy teljesítményű Aktív zajszűrés (ANC) segítségével!
Zaj kikapcsolva, a világod bekapcsolva! Az Aktív zajszűrésnek köszönhetően azonnal egyedül maradhatsz a zenéddel egy csendes térben. Tartsd távol a zavaró tényezőket, és merülj el a tiszta hangzásban!
Gazdagított basszus hangzás
Élvezd a Galaxy Buds FE gazdag hangzását az új egyutas hangszóró mély, erőteljes basszusával, függetlenül attól, hogy mit hallgatsz!
Hosszú üzemidejű akkumulátor
Kompakt méret, mégis nagy teljesítmény. Az akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 30 órán át is bírja, így egész nap lépést tart a hosszú zene lejátszási listáiddal, podcastokkal vagy közösségi médiás videókkal.
Legyél hallható zaj mellett is!
A hang megszakítás nélkül követ téged, amikor más Samsung Galaxy készülékekkel párosítod a fülhallgatódat érintéssel, Bixby-vel vagy az Auto Switch segítségével. A hang még akkor is veled marad, amikor a Smart View segítségével átváltasz az okostelefonodról a tévédre, így a nagyobb képernyőn folytathatod a műsorod nézését anélkül, hogy egy pillanatról is lemaradnál.

Cikkszám: G148917 Kategória: Címke:
Tömeg 2 kg